Route

Dagje Lottum

In onderstaand overzicht ziet u enkele leuke ideeën voor een gezellige dag in Lottum. Om onderstaande lijst aan uw eigen voorkeuren aan te passen kunt u de keuzes aan de rechterkant aan of uitzetten.

 

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen

Tegenover Rozendorp Lottum, aan de overkant van de Maas, bevindt zich Kasteeltuinen Arcen. Een lint van gevarieerde tuinbelevingen met als iconen het unieke Rosarium met meer dan 12.000 rozen, het schaduwrijke Lommerrijk, de Bergtuin met zijn bijzondere rotspartijen en watervallen, de mediterrane Casa Verde met olijfbomen en de oudste vijgenboom van ons land, de Oosterse Watertuinen met een Thais vissershuis en bijzondere sawa's en de Rododendrontuin in de schaduw van het monumentale kasteel. Laat u inspireren door Kasteeltuinen Arcen en waan u in vroegere tijden in het eeuwenoude kasteel. Ontdek de schoonheid van bloemen en planten in een van de vele tuinen. Elke tuin in Kasteeltuinen Arcen biedt een nieuwe groenbeleving.

Entree: volwassenen € 15,00, kinderen 4-17 jaar € 7,50, parkeren € 4,00
T/m 6 november 2016 geopend van 10:00 - 18:00 uur

Kasteeltuinen Arcen (Klik voor een grote weergave) Kasteeltuinen Arcen 2 (Klik voor een grote weergave) Kasteeltuinen Arcen 3 (Klik voor een grote weergave) Kasteeltuinen 4 (Klik voor een grote weergave)

Kasteeltuinen Arcen

Lingsforterweg 26, Arcen
Tel: 077-473 6010
E-mail: info@kasteeltuinen.nl

Website


Bekijk overzicht