Nieuws

Een kleurrijk én smaakvol evenement

 

Een kleurrijk én smaakvol evenement

20 juli 2016

Rozenfestival werkt ook in 2016 samen met Culinair Creatief Catering & Events

Het vierdaagse Rozenfestival in Lottum, dat iedere editie weer vele tienduizenden bezoekers mag begroeten, heeft ook dit jaar weer een Venrays tintje. Voor de tweede maal verzorgt  Culinair Creatief Catering & Events de catering in het restaurant op het Maasplein.

Culinair Creatief Catering & Events is een organisatie met veel ervaring in zowel particuliere als zakelijke feesten en events. En dat komt goed van pas tijdens een grootschalig evenement als het Rozenfestival. Beide organisaties vertonen overigens opvallende overeenkomsten. Zo hebben ze beiden alles in huis om er gegarandeerd een fantastische beleving van te maken en een sfeervolle ambiance met oog voor detail te creëren. Zowel het team van Culinair Creatief als de vrijwilligers van het festival zijn gepassioneerde, ambitieuze mensen. Gediplomeerd en rijk aan ervaring zetten zij hun beste beentje voor. Culinair Creatief Catering & Events wordt als familiebedrijf ervaren, en ook de vrijwilligers van het Rozenfestival vormen één grote familie. Beide organisaties zijn bovendien van mening dat een feest moet kloppen tot in detail. En slagen daar wonderwel in. Samen proberen zij ook deze editie van het Rozenfestival weer om fantasieën en dromen te realiseren, om zo samen de mooiste herinneringen voor bezoekers te verwezenlijken. De bezoekers en gasten zullen zich zeer welkom voelen en niets tekort komen. 

Creatief opgezet
Dat is ook de ervaring van Yvonne Welbers van Culinair Creatief Catering & Events, die het festival twee jaar geleden zelf voor het eerst bezocht om eens een kijkje te gaan nemen. “Nu ben ik best wel aardig wat gewend in de bijna 20 jaar dat Culinair Creatief bestaat, maar wat was ik toen megatrots op ons team. Zelf hoefde ik enkel nog maar een korte briefing te doen aan onze medewerkers, en voor de rest van de dag mocht ik genieten van alle pracht en praal die in Lottum werd tentoongesteld. Wat een klein dorpje met slechts 2045 inwoners voor elkaar krijgt, daar kan ik met mijn pet niet bij. Dit is zo massaal en creatief opgezet. Diep respect voor de organisatie van het Rozenfestival te Lottum. Als je de kans hebt, raad ik je aan om zeker een kijkje te gaan nemen, want woorden kunnen niet uitleggen wat daar allemaal te zien is. En wip dan zeker even binnen in ons sfeervolle restaurant voor een kopje koffie met gebak, een smakelijke lunch of van onze andere heerlijke gerechten!”

Rozenfestival 2016
Iedere twee jaar is het centrum van Lottum tijdens het Rozenfestival uitbundig versierd met rozen. Miljoenen rozenknopjes zijn verwerkt in betoverende mozaïeken, modeltuinen en prachtig versierde objecten. Een tuinfair, rozen- en bloemschikdemonstraties en volop informatie over kas- en buitenrozen completeren het geheel. In 2014 trok het festival 50.000 bezoekers. In 2016 is het gehele festival aangekleed rond het thema ‘Rozen uit de kunst’. Het Rozenfestival vindt dan plaats van vrijdagavond 12 augustus tot en met maandag 15 augustus. Tickets zijn vanaf nu online te bestellen via www.rozendorp.nl/tickets