Route

Rozenfestival

Het Rozenfestival is een tweejaarlijkse tentoonstelling van honderdduizenden rozen verwerkt in prachtige rozenmozaïeken, rozenobjecten en rozentuinen in en om het centrum van Lottum. Het dorp is tijdens de dagen één grote bloemenzee die de afgelopen editie in 2016 maar liefst 50.000 bezoekers trok.  

Bereikbaarheid

Veerpont (Klik voor een grote weergave)

Het Noord-Limburgse dorpje Lottum is gelegen aan de westelijke Maasoever, ongeveer 10 kilometer ten noorden van Venlo. Via de A73 vanuit Nijmegen en Roermond, en de A67 vanuit Eindhoven is Lottum direct verbonden met alle delen van Nederland.
Volg A73 afrit 11, Melderslo, Lottum. Bezoekers van het Rozenfestival kunnen gratis parkeren op één van de vele parkeerplaatsen in Lottum. Bij alle toegangswegen naar Lottum staan verwijzingsborden naar de parkeerplaatsen. Bij de basisschool ligt een aparte invalidenparkeerplaats. Bezoekers vanuit Duitsland kunnen hun auto kwijt tussen de Maas en de Rijksweg Venlo-Nijmegen, waar een grote parkeerplaats is. Gasten van het Rozenfestival kunnen met het veerpont van Lomm naar Lottum gratis de Maas oversteken. Het veer vaart tot ’s avonds 24.00 uur.

Bereken hier uw route naar Lottum.

Route voor de bussen

  • Route vanuit West: Horsterdijk – Zandterweg – Hoofdstraat (instap-/uitstapplaats) – De Lom de Berghlaan – Horsterdijk – Zandterweg naar busparking bij Jabro Tools.
  • Route vanuit Zuid: Hoofdstraat (instap-/uitstapplaats) – De Lom de Berghlaan – Horsterdijk – Zandterweg naar busparking bij Jabro Tools.
  • Route vanuit Noord: Broekhuizerweg - Horsterdijk – Zandterweg – Hoofdstraat – De Lom de Berghlaan (instap-/uitstapplaats) – Horsterdijk – Zandterweg naar busparking bij Jabro Tools.
  • De instap-/uitstapplaats is op de Hoofdstraat net voor Bakkerij Smits zodat de bussen weer makkelijk meteen linksaf kunnen De Lom de Berghlaan in.

Busroute (Klik voor een grote weergave)